קול קורא למלגת דוקטורט או פוסט דוק בנושא חוסן אקלימי

הפנייה מנוסחת בלשון נקבה אך מופנית לנשים וגברים כאחד

כללי:

לפרויקט מחקר חדש במימון (BSF) Foundation Science Binational US-Israel בהובלת פרופ' טלי כץ-גרו וד"ר אסף לבנון מהחוג לסוציולוגיה, וד"ר מיה נגב מביה"ס לבריאות הציבור באוניברסיטת חיפה, דרושה דוקטורנטית או פוסט דוק לניהול מחקר. המחקר עוסק בחוסן אקלימי ואי שוויון בהקשר של חום קיצוני בעיר, וכולל בחינה השוואתית של ההשלכות של מדיניות ציבורית ותפיסות והתנהגות בקרב הציבור בשתי ערי חוף: חיפה ובוסטון.

פרטים נוספים:

מלגה או משרה חלקית למשך 2-3 שנים. מועד התחלה אוקטובר .2023 ניתן לכתוב עבודת דוקטורט או פוסט דוק בחוג לסוציולוגיה או בביה"ס לבריאות הציבור באוניברסיטת חיפה על בסיס הנתונים שיאספו במסגרת המחקר.

דרישות התפקיד:

• תואר שני עם תזה בתחום דעת רלוונטי כגון סוציולוגיה, גיאוגרפיה, בריאות הציבור, מדיניות ציבורית, לימודי סביבה.
  • רקע בשיטות מחקר כמותיות מתקדמות (נא לפרט במכתב הנלווה.)
  • ניסיון בעבודה עם תוכנות לעיבוד סטטיסטי של נתונים (נא לפרט במכתב הנלווה.)
  • פניות לעיסוק במחקר בהיקף של לפחות חצי משרה.
  • כתיבה, קריאה ודיבור אנגלית ברמה טובה.
  • פרסום מדעי קודם באנגלית – יתרון.

הגשת מועמדות :

אנא שלחו קורות חיים והסבר קצר מדוע הכישורים שלכן מתאימים למפורט בקול הקורא, בצירוף דוגמת כתיבה באנגלית (למשל מאמר או עבודה.)