קול קורא של רשות המחקר להגשת הצעות מקדמיות לקול ERC Advanced 2023

רשות המחקר מזמינה אתכם להגיש הצעות מקדמיות לקול ERC Advanced 2023 (מענק אישי) של האיחוד האירופי ולהתמודד על האפשרות לזכות בהפחתה בעומס הוראה של 2 יח"ה. הזכייה מותנית בהגשת הצעה ל-ERC.

ההצעות המקדמיות יוגשו לוועדה ברשות סגן הנשיא ודיקן למחקר ופיתוח ובהשתתפות סגני הדיקנים למחקר אשר תבחן את ההצעות המקדמיות ותמליץ על הזוכים בהפחתה.

מה להגיש לרשות המחקר:

CV ופירוט של רעיון ההצעה – לפי ההנחיות פורמט המצורף

תאריכים:

הגשת הצעה מקדמית + CV

01.11.2022

החלטת הוועדה והודעה

15.11.2022

• קריטריונים להערכה:

PI – מצוינות, הנחית סטודנטים לתארים מתקדמים ונראות בינ״ל

ההצעה – נושא ופירוט החדשנות המשמעותית המוצעת מעבר ליידע הקיים (לפי הפורמט המצורף)

• מה זה ERC ?

מענק המועצה האירופית למחקר, ממענקי המחקר היוקרתיים והחשובים בעולם המדע. המענק נועד לאפשר לחוקרים מובילים להגשים את שאיפות המחקר שלהם באמצעות פרויקט מחקר חדשני ופורץ דרך.  המימון הוא עד  2.5 מיליון יורו ל-5 שנים.

זכאות להגשה: חוקרים בעלי ותק של מעל 12 שנים מקבלת הזכאות לדוקטורט

תחומים: הכל (Basic Science )

ERC Submission Deadline 23.05.2023

• מה רשות המחקר מציעה בשלב הכנת ההצעה לכלל מגישי ERC :
    • סיוע כספי של 5000 ₪ לקידום המחקר
    • יעוץ מדעי ע"י  דר' שני דה לה זרדה או חברה חיצונית במימון רשות המחקר
    • ניתן להתייעץ לגבי הרעיון עם דר' שני דה לה זרדה, היועצת המדעית בדסק אירופה This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
    • לזוכים בהצעות המקדמיות: הפחתה בעומס הוראה של 2 יח"ה / שווה ערך  (כ-40,000 ₪ )

• מה האוניברסיטה מציעה לאחר זכייה :
    • גמול נוסף עד 8% לשכר
    • הקלה בעומס הוראה של 2 יח"ה (4 נ"ז) לתקופת הפרויקט
    • תוספת שכר א'

* דוגמאות לפרויקטים שזכו: https://erc.europa.eu/projects-figures/erc-stories

להורדת הפורמט - ERC Pre proposal format

צור קשר

הפקולטה למדעי החברה ע"ש שמואל והרטה עמיר, אוניברסיטת חיפה, הר הכרמל, חיפה 3498838